LILY CAMERA

Fascinantna budućnost je već stigla i predstavlja nam definitivno najbolji gedžet 2015 godine, a sasvim sigurno i jedan od naj travel gedžeta na svetu danas. Kamera pod imenom Lily je savršeno dizajnirani dron sa osobinama robota „kamera koju baciš, a ona poleti, snima, fotografiše i sama se vrati vlasniku“.

 

Ovo je prva kamera na svetu koja funkcioniše „nakon bacanja“ i ma koliko vam sve ovo čudno zvučalo, COLUMBO vas poziva da ipak prvo pogledate video sa prezentacijom Lily kamere jer će vam tada sve biti jasnije, ali vas upozoravamo da ćete ostati zapanjeni. Inače, Lily kamera predstavljena je svetu 11.maja 2015.godine, a COLUMBO je među prvim medijima koji vam je prezentuje.

Zahvaljujući kompjuterskoj tehnologiji i GPS navigaciji, uz kontrolisano daljinsko upravljanje, Lily kamera savršeno funkcioniše nakon „bacanja“ i odmah započinje sa snimanjem – a njen opseg upotrebe je neverovatno različit. Nijedna travel avantura nakon LIly kamere neće više nikad biti ista.

Vreme je da zaboravimo na sve travel avanturističke video zapise jer sledi nova generacija snimaka koju predvodi Lily tehnologija. Lily kamera je vodootporna, ultra-kompaktna, sa snimanjem HD foto i video zapisa.

Lily kamera se do 15.juna prodaje za 499$, a potom će joj regularna cena biti 999$. Isporuka prvih Lily kamera započinje februara 2016, a ako želite da budete među prvim vlasnicima, ili da saznate više o njenim tehničkim karakteristikama posetite sajt www.lily.camera

Iako je dizajnirana da snima i kao statično postavljena kamera, Lily je i „kamera koja može da leti i prati vlasnika“, a sve zahvaljujući minijaturnoj opremi za praćenje koja je smeštena u lepo dizajniranom disku, koji se nosi kao ručni časovnik.

Upotreba Lily kamere je i više nego jednostavna jer poseban „setup“ nije potreban. Ona startuje jednostavnim bacanjem u vazduh kada se i sistem za praćenje automatski aktivira. Snimanje počinje odmah, a završava se onda kada to vi želite. Zahvaljujući posebnoj aplikaciji na svom telefonu možete i gledati kako vas Lily snima, a omogućuje vam i potonju montažu slike i video zapisa u vašem računaru.

Tekst: Columbo, Photo: www.lily.camera

Copyright ©2015. Dobro jutro Columbo – Sva prava zadržana