ADMIRAL X-FORCE 145 – The Italian Sea Group, Monte Carlo

Ugledna italijanska kompanija The Italian Sea Group nedavno je predstavila svetu projekat do sada najveće i najluksuznije jahte ikada. COLUMBO vam predstavlja Admiral X-Force 145, jahtu koju opisuju kao dijamant na moru.

Ovaj koncept delo je Dobroserdov dizajn studija iz Monaka, koja je projekat razvila zajedno sa Admiral Centro Stile kompanijom. Ono što je ovu jahtu već sada čini drugačijom od svih do sad napravljenih, upravo su dimenzije i količina luksuza. Jahta je dugačka neverovatnih 145 metara.

Jahta će sadržati čak 2 heliodroma, 2 bioskopa, grandiozni spoljni terasasti prostor, višefunkcionalnu teretanu i fitnes sentar, veliku terasu namenjenu sunčanju, spoljni i unutrašnji bazen. Zabavno zvuči ali jahta će skrivati i veliku garažu namenjenu automobilima, gliserima, pa čak i smeštaju helikoptera.

Admiral X-Force 145 najluksuznija je  jahta na svetu, i osim što će biti i najveća, posedovaće i najveću cenu – a procena je da će koštati 1 bilion Evra.

Kompanija The Italian Sea Group nastala je davne 1942.godine, a od 1966. postaje i vodeća u izgradnji luksuznih jahti. Ovu najnoviju Admiral jahtu opremiće najskupljim kristalom, a upravo zbog sjaj unutrašnjosti, jahta je već sada dobila nadimak dijamant na moru.

Deo jedne od paluba na kojoj se nalazi veliki spa centar, ali i pravi mali noćni klub, dizajnirao je čuveni torinski arhitekta Gian Marco Companino. Unutar super-jahte nalaze se i privatne terase, luksuzni VIP apartman, unutrašja bašta, kamini i kolosalni stakleni zidovi.

Tekst: Columbo, Photo: Columbo Archive, The Italian Sea Group.

Copyright ©2015. Dobro jutro Columbo – Sva prava zadržana