PARK SUNWAY LAGUNA – Kuala Lumpur, Malezija

Laguna u predgrađu malezijske prestonice Kuala Lumpura postala je simbol zabave i uživanja turista. Zabavni park koji nosi naziv Sunway laguna mesto je gde često borave najveće zvezde Azije, ali i novi idoli mladih kao što je pevač Džastin Biber.

Poslednje dve decenije opisuje se kao najbolja turistička atrakcija Azije i zaista zaslužuje taj epitet, naročito nakon što poslednjih godina beleži rekordnu posetu. Jedna od najlepših atrakcija parka jeste bazen u podnožju vodopada koji je jedinstven u svetu. Brojne zanimljivosti nadmašuju maštu ljubitelja vodene zabave, a od ovog leta najsmešnija zabava jeste let iznad bazena dok vas ostali kupači prskaju vodom.

   

Brojni tobogani i bazeni, rolerkosteri i igraonice jesu samo delić ove osunčane zabave. Višegodišnji uspeh ovog tematskog parka doveo je do ideje da se odmah pored započne izgradnja i Scream parka, zabave koja nosi naziv Vrisak i koja će biti posvećena 3D uživanjima u scenama iz horor filmova. Ovo mesto je sedište najspektakularnijih koncerata u Maleziji, a svima koji vole vodene avanture na raspolaganju je čak 80 tobogana.

Tekst: Columbo, Photo: Columbo Archive, Sunway Park Berhad.

Copyright ©2015. Dobro jutro Columbo – Sva prava zadržana