DESTINO PACHA IBIZA RESORT & CLUB – Ibica, Španija

Ostrvo Ibica je svetski simbol lude letnje zabave i možda najboljeg provoda na svetu, a magazin COLUMBO predstavlja vam jedan od najnovijih i najboljih klubova na ovom ostrvu. Smešten u predivnoj uvali, okružen palmama i dobrom stmosferom Destino Pacha club je deo rizorta koji je postao sinonim zabave i luksuznog uživanja – a od nedavno ga opisuju i kao najbolji beach klub Ibice.

Destino club je sastavni deo rizorta koji je smešten na litici Cap Martineta, s pogledom na zaliv Talamanca, stari grad Dalt Vila i ostrvo Formentara i izgleda kao da je „skriven u usamljenom čošku ostrva“. Iz kluba pružaju se veličanstvene panorame ka pučini Mediterana, ali svojim izgledom čitav resort postao je must-see atrakcija Ibice.

Ogromni bazen, okružen palminim drvećem i ambijentima za sunčanje i uživanje, sa nedaleko postavljenim king-size đakuzijem, centralno je mesto Destino kluba kome su slavu ipak donele fantastične žurke i DJ nastupi. Nedaleko od bazena smešten je i prostor za stejdž pod vederim nebom, centralno mesto sve lucidne zabave na ovom mestu. Na ovoj pozornici tokom leta, a počev već i od prvih dana maja, nastupaju renomirana imena svetske DJ scene, naročito umetnici koji su i inače sastavni deo Pacha zabave širom sveta, ali se neretko predstavljaju note i umetnika koji će tek ovladati plažama Ibice i scenama brojnih svetskih klubova.

Destino je mesto za sve koji vole čari luksuznih rizorta, ali su uvek spremni za ludu zabavu i dosta dobre muzike. Sve što čini Ibicu najbljom destinacijom, nalazi se u Destino klubu i rizortu. Ljubitelji ludog noćnog, ali i dnevnog provoda, naglašavaju da možda nije ni potrebno napuštati Destino da biste osetili ono najbolje što Ibica može da vam ponudi.

Destino je jedinstveni rizort, pripada čuvenoj Pasha Group koja je, između ostalog, sinonim za najbolju dens zabavu  i sasvim sigurno, vrlo brzo postao je i respektabilna nova destinacija za zabavu na Ibici. Atraktivnost rizorta i samog kluba ne iznenađuje, jer se to uostalom i očekuje od Pacha grupe. Rizort poseduje 163 sobe sa različitim opcijama smeštaja od koje su mnoge namenjene najprefinjenijim turistima. Vrlo su ponosni i na VIP apartmane i luksuzni smeštaj.

Pristup Internetu, sa sjajnim signalom, omogućen je u svakom kutku rizorta. Ulaz na sve koncerte i žurke je besplatan, uz poštovanje dress code-a i samo jedan dodatni mali napor – unapred rezervacije koje se lako obave na sajtu rizorta. Čitav kompleks, a naročito beach klub je više nego savršeno ozvučen – to jest svugde su postavljeni zvučnici od kojih većina nije ni vidljiva, tako da se u svakom kutku kluba muzika sa stejdža čuje besprekorno. Noću je klub veličanstveno rasvetljen, pa i sam bazen, uključujući i sve objekte rizorta.

Tekst: Columbo, Photo: Columbo Archive, Destino Pacha Ibiza resort, Pacha Group.

Copyright ©2015. Dobro jutro Columbo – Sva prava zadržana