GDE: Pored šarene kuće Rizzi u nemačkom gradiću Braunschweig.  Kuću je podigao slavni pop-art umetnik, a zavoleli su je svi koji se osećaju kao pop-art deca.

ZAŠTO TAMO: Kada vas pogled vuče ka šarenilu, tada vam prirodno sledi i spektar različitih poljubaca. Naučnici su dokazali da različite boje utiču na „jačinu poljupca“, a vi ste više nego idealni „zamorčići“. Tu čak i eksperimentalni miš može da poljubi eksperimentalnu macu.

VREME: Dok je dan, kada boje sijaju i svi ih lepo vide. Prolaznici će po navici gledati u boje, a vi ćete neprimetno biti nepristojni.

SEZONA: Na proleće, kada su boje na fasadi konkurencija rascvetalim krošnjama i ptice lete oko vas. Vi ćete zaštitnički partnerku braniti od „ptičjih bombi“, a svaki zaštitnik dobije pusu.

KAKO: Ona će bez treptaja gledati u šarenilo fasade i njenih slika, i normalno je očekivati da „u čudu zine“. To je trenutak da u sebi pomislite „svaki slon gleda u plafon“, ali naglas ipak samo kažete „svaka maca se zbog šarenila na poljubac baca“. Dovoljno šašavo da naslikate pop-art poljubac.

NASTAVAK pročitajte u štampanom izdanju magazina COLUMBO.
>