POLJUBAC... da se talasa

GDE: Na plutajućim krevetima bazena hotela Cavo Tagoo na ostrvu Mikonos. Primer je luksuza i belo-plavog uživanja. Tamo je sve toliko skupo da ni poljupci ne bi bili jeftini.

ZAŠTO TAMO: Danju je sve belo i plavo, noću je sve tamno i hladno. Ukoliko se strast sakrije, talasi u bazenu će je zatalasati i razbuditi. Svaki poljubac biće „3 u 1” – na ležaljci, u bazenu, na moru. Na vama je da li ćete usnama dodati malo šećera, dok ne poteče med i mleko… i promešaj jezikom.

VREME: I danju i noću, ali ne ujutro. Ne biste želeli da se pokraj vas probude radoznali galebovi, niti da paradiraju konkurentski i nabildovani grčki čistači bazena.

POLJUBAC... da se talasaSEZONA: Sada, na korak do proleća. Cene su niže, temperature su idealne i dovoljno sveže da ne poželite spuštanje do mora. Drvena podloga ležaljke greje, a dok plaćate račune izgledate kao antički bog.

KAKO: Izležavajte se jedno pokraj drugog. Gledajte ka moru, pijuckajte koktel, a kad pomislite na astronomsku cenu smeštaja, brže bolje spojite usne jer će vam jedino tako misli otploviti, dalje nego galebovi.

 

 

NASTAVAK pročitajte u štampanom izdanju magazina COLUMBO.