Gde je sniman Survivor
Specijalno za COLUMBO: Dragan Trifunović

NINTENDO ŽABE

Najnoviji TV serijal Survivor sniman je u Kostariki, a deo produkcijske ekipe Visionteam-a bio je i naš saradnik, ugledni domaći fotograf Dragan Trifunović, koji ekskluzivno za COLUMBO prenosi impresije o fascinantnoj destinaciji koja je mesto trenutno najzabavnijih domaćih TV pokretnih slika.

Tokom više od mesec i po dana, na početku tekuće godine, grupa domaćih TV profesionalaca predvođena Visionteam-om boravila je u nacionalnom parku Korkovado u Kostariki. Tamo su snimane trenutno vrlo aktuelne epizode serijala Survivor Kostarika, koje i ove godine izazivaju ogromnu pažnju ljubitelja TV egzotike, ali i putosladokusaca i poštovalaca egzotičnih destinacija. Na svom zadatku bio je i Dragan Trifunović, fotograf i TV kreativac koji, inače, u magazinu COLUMBO redovno predstavlja fascinantne fotografije Srbije iz ptičje perspektive. Poznat po umeću rada na oktokopteru (mini-helikopter) i sjajnim foto-svedočanstvima, prepričava neka od najintrigantnijih iskustava tokom boravka u prelepoj Kostariki.

“Put do Kostarike trajao je dugo, a posle pregršt presedanja i čekanja na aerodromima u Beču, Madridu i San Hoseu, dočekala nas je Kostarika i sva njena iznenađenja. Osmočasovna vožnja autobusom do mesta Golfito u kojem je bio naš kamp  protekla je uz impresije o prvom susretu sa ovom zemljom”.

Golfito je idilično manje mesto koje je nekada bilo okruženo nepreglednim plantažama banana. Ovo voće bilo je glavna industrija kraja, pa čak i danas na obali postoji dok sa kojeg su polazili brojni brodovi natovareni ovim ukusnim bogatstvom. Banane nisu više glavni produkt Golfita, ali je najnoviji brend ovog mesta postao i naš Survivor.

NASTAVAK pročitajte u štampanom izdanju magazina COLUMBO.
>