MERFIN MERMAID MONO-FIN

Od nedavno je u prodaji i jedan od najomiljenijih morskih rekvizita – gedžet koji „preti“ da postane najomiljanija morska zabava. Legendarna peraja za plivanje i ronjenje dobila su svoj najnoviji izgled – spojena peraja za sirene.

Definitivno najveći morski hit ovog leta biće Merfin  Mermaid Mono-Fin spojena peraja u veličini za decu i za odrasle. Ova perja i nalikuju na klasična, osim što su spojena i zaista sasvim podesećaju na predstave koje imamo o mitskim bićima i karakterima brojnih bajki – o sirenama.

Ronjenje i plivanje sa Merfin perajima zaista podseća na „kretanje sirena“, a proizvođač čak tvrdi da su i eco-friendly jer su napravljena od reciklirane gume.

Merfin peraja pogodna su za korišćenje kako na moru, tako i u velikim bazenima, a devojke koje su imale sreće da ih probaju svedoče o mekoći materijala, lakoći navlačenja i jedinstvenom osećaju kada se pliva ili roni uz njihovu pomoć. Svi koji su videli „male i velike sirene“ koje plivaju sa Merfin perajima tvrde da su sve one zaista graciozne poput sirena.

Iako deluju svima zabavno, Merfin peraja namenjena su samo lepšem i nežnijem polu. Postoje dve univerzalne veličine – namenjene deci ili odraslima, a cena je 99$ za dečiji i 109$ za model za odrasle.

Za sada smo uvereni da se Merfin peraja mogu kupiti putem interneta, iako verujemo da će se ubrzo naći i na pristupačijim prodajnim mestima. U Australiji ovaj proizvod ima i svoju ambasadorku – zaštitno lice Mahina sirenu, prelepu Australijanku koja je svojom gracioznošću uzaslužila epitet „stvarne sirene“.

Tekst: Columbo, Photo: Columbo Archive, Mahina Mermaid.

Copyright ©2015. Dobro jutro Columbo – Sva prava zadržana