Diana i Roman Klott

Vencanje na Ibici

Ibica – mesto koje je sinonim za lepotu mladosti i najluđeg provoda, stecište je ljubitelja zabave, ali i romantičnih destinacija. Doživeti najlepši dan ljubavi na Ibici svakako je priča vredna najlepših sećanja, a magazin COLUMBO vam upravo otkriva kako ostvariti san i venčati se na Ibici.

Mladi par Diana i Roman Klott poslednjih sedam godina žive i rade u Beogradu, poreklom su iz Nemačke i Rumunije, a poslovne uspehe ostvaruju u industriji nekretnina. Glavni grad Srbije, koji je, sasvim prirodno, postao njihov dom, opisuju kao sjajan, zabavan, prijateljski, grad u kojem uživaju. Diana i Roman su se i upoznali upravo u Beogradu, a nakon pet godina divne ljubavi iz Beograda će krenuti put Španije i čuvenog ostrva Ibice. Tamo će doživeti venčanje iz svojih snova.

Oboje su oduvek maštali upravo o venčanju na plaži, vole mora i okeane i radost koju oni donose. Na dočeku 2011. godine u jednom berlinskom restoranu Roman je iznenada zaprosio Dianu i tako su u novu godinu ušli sa osmehom, srećom i vereničkim prstenom. Spontano su shvatili da im je prethodno letovanje na Ibici bilo jedno od nezaboravnih iskustava i da je možda upravo to ostrvo pravo mesto da jedno drugom kažu Da.

Narednih šest meseci planirali su venčanje koje se održalo 18. juna prošle godine. Sva pomoć pristigla je od koordinatora venčanja sa Ibice i time su bili lišeni bespotrebnih klasičnih stresova.

Diana i Roman su se venčali u rumunskoj pravoslavnoj crkvi koja se nalazi u starom gradu na Ibici. Atmosfera je bila magična, prepuna ljubavi i vere u predivno sutra. Sam čin venčanja bio je odraz tipičnih pravoslavnih crkvenih običaja. Svadbeno veselje upriličeno je u restoranu koji se nalazi na plaži Cala Tarida i njemu je prisustvovalo 65 njihovih prijatelja i članova porodice. Mladenci su prethodni boravak u Milanu iskoristili da pronađu sebi najdraže odelo i venčanicu. Diana je nosila bidermajer od ružičastih ruža i venčanicu kupljenu u Max Mara prodavnici, dok je Roman blistao u Etro odelu.

“Oboje smo bili presrećni izborom šta ćemo nositi tog divnog dana”, prepričava nam Diana,” i verujte mi da do poslednjeg trenutka on nije video moju venčanicu, niti sam ja videla njegovo odelo”.

NASTAVAK pročitajte u štampanom izdanju magazina COLUMBO.
>