Vila El Banco – Punta Mita, Meksiko

Magazin COLUMBO vam ekskluzivo predstavlja jednu od najlepših vila na meksičkoj obali Pacifika koja je namenjena neizmernom uživanju hedonista i ljubitelja čudesnih destinacija.  Vila se nalazi se na dramatično visokoj litici u mestu Punta Mita i jedna je od luksuznih vila koju je moguće iznajmiti i time doživeti – raj u vili čije ime u prevodu znači „banka“. Cena rentiranja vile El Banco je 8.000$ dnevno (plus takse), ali ova cena podrazumeva boravak do 18 gostiju.

Vila je spoj luksuza pacifičke lepote i poseduje 9 spavaćih soba i isto toliko kupatila, predvno pročelje koje gleda ka pučini sa fascinantnim bazenom. Čitav dekor i enterijer primer su eksplicitnog meksičkog stila sa pregrštom prilika za fenomealne poglede na tropske meksičke ambijente, okean i plaže. Punta mita nalazi se na istoj geografskoj širini kao i poznata havajska ostrva, a njegovu vrednost pojačava i pogled na obromke legendarnih Siera Madre planina.

COLUMBO veruje da umete da prepoznate „lepotu“ i zato vašim čulima predstavljamo foto galeriju koja prikazuje najlepše kutke vile koja je u kraju koji se smatra rajom luksuza.

Tekst: Columbo, Photo: Columbo Archive

>